Talen zakelijk

In het zakelijke verkeer is taal een onontbeerlijk transportmiddel. Onze taaltrainingen bieden een stevig fundament daar waar het gaat om het leggen van waardevolle, zakelijke contacten en het onderhouden hiervan.

Wij bieden op maat gemaakte trajecten, die volledig worden afgestemd op de leerbehoeften van de medewerker. Hierbij kun je denken aan een medewerker met als functie kwaliteitsmanager en steeds meer Engelse klanten krijgt.

De medewerker voelt zich niet comfortabel met het huidige kennisniveau en zou graag een op maatgericht Engels traject willen volgen. Een taal, bijvoorbeeld Nederlands, kan ook bedrijf breed worden ingezet. Onze aanpak is hetzelfde

Vanuit een intakegesprek per individu krijgen we een duidelijk beeld van de leerbehoefte en op basis van het niveau, de doelstellingen en het leervermogen, zal het definitief aantal benodigde lessen worden vastgesteld. Elk traject wordt toegespitst op de concrete werksituatie (bijvoorbeeld rollenspellen worden gedaan vanuit praktijksituaties).

Binnen de Volksuniversiteit volgen wij het Europees Referentiekader. Deze standaard is ontwikkeld door de Raad van Europa en geldt voor alle talen. Het systeem is verdeeld in zes niveaus. Het begint bij A1 en eindigt als vaardig taalgebruiker bij niveau C2 (near-native).

Te denken valt aan de talen:
Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Pools en Chinees.